Stigereoler

Kategorier:

Hay - Woody column reol lav - nature/white

1.748,80 kr.

Normann One Step Up low Reol

2.599,00 kr.

HAY Woody Low Reol Hvid

3.599,00 kr.

HAY Woody High Reol Hvid

7.199,00 kr.

HAY Woody Column Low Reol Hvid

1.749,00 kr.

HAY Woody Column High Reol Hvid

2.399,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på hele 8,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 826 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 583 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 12763 personer som er fans af Designfund.dks Facebook-side. I alt har 31 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Designfund.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 18000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2677 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 2129 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 15637 personer som er fans af deres side.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover prismatcher Dubuy.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dubuy.dk når der er gået 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 600 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 206 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 9539 fans. Samlet set er der 109 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 194 5-stjernede anmeldelser. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Illux.dk nu

Netbutikken Wallstickerland.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 59 anmeldelser, og dette er takket være hele 41 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Wallstickerland.dk 39170 fans. Her er der 32 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Vores guides præsenterer dig for produkter til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er præsenteret i den her samling er automatisk udvalgt af vores shopping-robot. Den har nemlig ledt flere millioner af varer igennem for at finde frem til dem der læner sig mest op ad søgeordet stigereoler, og som den derfor vurderer matcher dit behov bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den også inddraget søgefraser, som den ser at andre folk sandsynligvis benytter i forbindelse med det, fx stigereoler i træ eller stigereoler lundia. Det har den brugt som ekstra inspiration til, at fremvise de mest relaterede varer.

Det ses også at andre eksempelvis leder efter stigereoler dba eller stigereoler jysk, og stålreoler jem og fix. Den viden har søgerobotten også brugt til, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. Derudover viser data, at søgefraserne stigereoler silvan og stigereoler jem og fix ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeudtrykkene stigereoler metal og stigereoler ilva. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds de præsenterede produkter, og at bare et enkelt af dem fangede din interesse.