Støttehjul

Kategorier:

Støttehjul Universal til cykler - Passer til 16" - 18" og 20" hjul

99,00 kr.

Støttehjul til voksencykler

5.999,00 kr.

Støttehjul til Trail Gator

299,00 kr.

Puky - Støttehjul til Puky 16" og 18" cykler - ZL cykler fra Puky med aluramme

109,00 kr.

Puky - Støttehjul til Puky 12" cykler - Z2/ZL 12" cykler fra Puky

109,00 kr.

Point støttehjul Universal til 16-20" cykler

69,00 kr.

Point støttehjul universal til 14-16"

59,00 kr.

Point støttehjul universal til 10-12"

69,00 kr.

Winther 150 12" Pige 1g 2019 - Rød

1.799,00 kr.

Winther 150 12" Pige 1g 2019 - Pink

1.799,00 kr.

Winther 150 12" Dreng 1g 2019 - Orange

1.799,00 kr.

Støttehjul til børnecykler inkl. montering!

149,00 kr.

Støttehjul til børnecykler

149,00 kr.

Puky Støttehjul ZL12/Z2 12"

129,00 kr.

Puky Støttehjul ZL 16"-18"

129,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 11000 varer.

Cykelpartner.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 24460 anmeldelser, hvoraf 22028 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. I alt 396 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Det er på Cykelpartner.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. Cykler.dk har 2863 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykler.dk betale med kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Cykler.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, hvoraf imponerende 114 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Pedalatleten.dk 392 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Pedalatleten.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Pedalatleten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 799 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 4000 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1560 kunder, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 14379 fans. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Hos Cykelexperten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Artiklerne præsenterer tilbud til juniorer, men også til voksne. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.

Varerne der er vist i denne kategori er udvalgt automatisk af vores robot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet støttehjul, og som den derfor beregner matcher dit behov bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den også indregnet søgefraser, som den vurderer at andre ofte bruger i forbindelse med det, fx støttehjul til trailer og støttehjul til voksen cykel. Den kan den benytte som information til, at kunne vise de mest aktuelle varer.

Vi ser også at andre mennesker leder efter eksempelvis støttehjul bilka eller støttehjul til låge, og støttehjul 12 tommer. Den viden har robotten også benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange tilbud. Derudover viser data, at søgeudtrykkene støttehjul til port og støttehjul fjederbelastet er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af søgerobotten ligesom søgeordene støttehjul kvickly og støttehjul til voksne. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at bare et enkelt af dem vækkede din interesse.