Støvbindere

Kategorier:

Vespox EW-Klar Epoxy Støvbinder 12 kg

949,00 kr.

Hagmans Støvbinder 10 Liter

749,00 kr.

Dyrup Microdispers Extra - Størrelse - 5 L

319,00 kr.

Dyrup Microdispers Extra - Størrelse - 10 L

419,00 kr.

Dyrup Microdispers - Størrelse - 5 L

259,00 kr.

Dyrup Microdispers - Størrelse - 10 L

339,00 kr.

Profloor EW Klar epoxy støvbinder - 12 kg.

0,00 kr.

Hagmans Støvbinder 1K

749,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1996 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1895 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Malgodt.dk 2607 fans. Ud af disse er der 84 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 90 dage.

Du modtager din ordre fra Malgodt.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 50 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

Internetbutikken DecoFarver.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2470 anmeldelser, hvoraf imponerende 2315 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har DecoFarver.dk i skrivende stund 3420 fans på deres side. 57 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Det er på DecoFarver.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover prismatcher DecoFarver.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 120 dage.

DecoFarver.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3500 varer.

BNFarver.dks Trustpilot-score ligger på 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 39 anmeldelser, hvoraf imponerende 36 personer har givet dem den højeste karakter. BNFarver.dk har i skrivende stund 490 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 52 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. E-mærket har godkendt BNFarver.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra BNFarver.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores guides fremviser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og helst med gratis levering.