Storkonval

Kategorier:

Storkonval - Polygonatum multiflorum

47,44 kr.

Storkonval - Polygonatum multiflorum

81,19 kr.

Storkonval - Polygonatum falcatum

81,19 kr.

Storkonval - Polemonium caeruleum Humile

69,95 kr.

Storkonval - Polemonium caeruleum Humile

62,44 kr.

Storkonval - Polemonium caeruleum Humile

51,19 kr.

Storkonval - Polemonium caeruleum Humile

51,19 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6440 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 4860 5-stjernede anmeldelser. Plantetorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 17187 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har accepteret Plantetorvet.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Plantetorvet.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2413 tidligere kunder, og dette er takket være hele 2189 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Blomsterverden.dk 2866 fans. Her er der 21 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,3 ud af 5.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi samler de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Vores produktoversigter viser produkter til drenge og piger, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter som kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.

Varerne der er vist i denne kategori er søgt frem af vores produktrobot. Den har ledt et utal af produkter igennem for at kunne præsentere dem der relaterer sig mest til storkonval, og som den derfor vurderer er mest relevante for dig. Udover din søgetekst har den ligeledes medtaget søgeord, som andre typisk benytter i sammenhæng med det, fx storkonvaller og storkonval giftig. Den kan den benytte som ekstra information til, at kunne vise de tættest beslægtede varer.

Vi kan også se at folk leder efter eksempelvis storkonval plantning og storkonvall, eller storkonval larver. Denne viden har søgerobotten også brugt for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. Desuden kan det i data ses, at søgeordene storkonval spiselig og flytte storkonval ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene planten storkonval og storkonvall stell. Vores håb er at du er tilfreds de listede varer, og at bare et enkelt af dem kan bruges.