Stormhat

Kategorier:

Ægte stormhat Spark - Aconitum henryi Spark

39,95 kr.

Stormhat Sparks Variety - Aconitum henryi Sparks Variety

99,94 kr.

Stormhat Fisheri - Aconitum carmichaelii Fischeri

93,69 kr.

Stormhat Arendsii - Aconitum C. Arendsii

81,19 kr.

Stormhat Album - Aconitum napellus Album

62,44 kr.

Stormhat - Aconitum napellus

28,95 kr.

Stormhat - Aconitum napellus

106,19 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 15000 varer.

Plantetorvet.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 6440 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 4860 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 17187 personer som er fans af deres side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Plantetorvet.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Plantetorvet.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 2413 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 2189 af disse har givet dem topkarakter. Blomsterverden.dk har 2866 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 21 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har accepteret Blomsterverden.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Blomsterverden.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores produktlister præsenterer dig for produkter til babyer og børn, men også til kvinder og mænd. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde gode varer du kan købe på udsalg og helst med gratis levering.

Varerne der vises på den her liste er genereret af vores interne søgemaskine. Den har kigget ekstremt mange produkter igennem for at finde dem der relaterer sig mest til stormhat, og som den derfor kan regne sig frem til er mest relevante for dig. Foruden din søgetekst har den desuden medregnet søgeord, som andre mennesker formentlig skriver i sammenhæng med det, fx stormhat giftig eller stormhat køb. Det kan den bruge som ekstra information til, at kunne vise de mest relevante produkter.

Vores data viser også at andre leder efter stormhat musik eller stormhat svamp, eller stormhat band. Den her data har søgerobotten også brugt til, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. Derudover viser data, at søgeordene stormhat medicin og stormhatte ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten på samme måde som søgeordene stormhat frø og stormhatten. Vi håber at du ikke blev skuffet over de listede produkter, og at bare et enkelt af dem vækkede din interesse.