Strandtelte

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Texas.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 7169 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. I alt har 17 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Texas.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Texas.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

MoreLand.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 5148 tidligere kunder, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 4033 personer som er fans af MoreLand.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2434 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1970 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra HaveMoebelland.dk efter kun 2-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Hvis din ordretotal overstiger 6000 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Vores guides fremviser tilbud til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde gode varer der kan købes til lave priser og gerne med fri fragt.