Street Fodbolde

Kategorier:

Select Street Soccer Fodbold rød

129,00 kr.

Select Street Soccer Fodbold Grøn

129,00 kr.

Select Street Kicker Fodbold orange

129,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 303 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 296 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Apuls.dk 3245 fans. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Apuls.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 28136 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. 2139 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. BilligSport24.dks Facebook-side har i øjeblikket 5082 fans. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Du modtager dine varer fra BilligSport24.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Artiklerne præsenterer dig for produkter til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter du kan købe til lave priser og gerne med gratis levering.