Strukturmaling

Kategorier:

Strukturrulle 25 cm

99,00 kr.

Strukturrulle 10 cm

39,00 kr.

B&J 772 Strygepuds Medium 9 Liter

699,00 kr.

B&J 772 Strygepuds Medium 4,5 Liter

399,00 kr.

B&J 772 Strygepuds Medium

699,00 kr.

B&J 771 Strygepuds Grov

399,00 kr.

B&J 729 Plastkridering Hvid

649,00 kr.

Dyrup Væg Strukturmaling gl. 10/ Dekstrem Sandmaling - Størrelse - 9 L, Farve - tonebar

699,00 kr.

Dyrup Væg Strukturmaling gl. 10/ Dekstrem Sandmaling - Størrelse - 9 L, Farve - hvid

699,00 kr.

Dyrup Væg Strukturmaling gl. 10/ Dekstrem Sandmaling - Størrelse - 4,5 L, Farve - tonebar

455,00 kr.

Dyrup Væg Strukturmaling gl. 10/ Dekstrem Sandmaling - Størrelse - 4,5 L, Farve - hvid

455,00 kr.

B&J 729 Mat Kridering

799,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1996 kunder, hvoraf hele 1895 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Malgodt.dk i skrivende stund 2607 fans på deres side. Ud af disse er der 84 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Malgodt.dk betale med kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 90 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Malgodt.dk nu

Webshoppen DecoFarver.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2470 anmeldelser, hvoraf imponerende 2315 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har DecoFarver.dk 3420 fans på nuværende tidspunkt. I alt 57 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover giver DecoFarver.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 120 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra DecoFarver.dk efter kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3500 varer.

BNFarver.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 39 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 36 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 490 personer som er fans af BNFarver.dks Facebook-side. I alt 52 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 59 kr. for. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi assisterer dig i at finde de billigste og bedste varer fra de bedste online webshops. Vores produktlister fremviser tilbud til børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde gode produkter der kan købes på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.

Varerne der vises på den her side er søgt frem af vores robot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der mest muligt relaterer sig til strukturmaling, og som den derfor kan regne sig frem til er mest relevante for dig. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den samtidig medregnet søgeord, som den ser at andre folk typisk skriver i relation til det, fx strukturmaling rulle eller strukturmaling hvordan. Det benytter den som inspiration til, at præsentere de mest relevante produkter.

Vi ser også at andre folk søger efter strukturmaling vådrum og strukturmaling silvan, eller strukturmaling udendørs. Denne data har søgerobotten også taget i brug for, at navigere igennem de flere millioner af produkter. Derudover viser data, at søgningerne strukturmaling flugger og strukturmaling fin er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeudtrykkene strukturmaling på glasvæv og strukturmaling dyrup. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at bare et enkelt af dem kunne bruges.