Stumtjenere

Kategorier:

Umbra promenade stumtjener

1.999,00 kr.

Umbra pillar stumtjener (sort/valnød)

999,00 kr.

Umbra pillar stumtjener (hvid)

839,00 kr.

Umbra flip stumtjener (valnød)

1.999,00 kr.

Umbra flip stumtjener (natur)

1.999,00 kr.

Umbra flip stumtjener (hvid)

1.499,00 kr.

Present time stumtjener (spirografic)

499,00 kr.

Muubs stumtjener ghost (b32xh200 cm)

1.095,00 kr.

Lind dna cobra stumtjener (eg/sort)

2.499,00 kr.

Lind dna cobra stumtjener (eg/metallic)

2.900,00 kr.

Leitmotiv stumtjener (klemmer)

599,00 kr.

Dubuy.dk latva stumtjener (sort)

2.995,00 kr.

Zuiver - Stumtjener WOODEN TIP - Hvid

808,80 kr.

Zuiver - Stumtjener og bord - TREE - Hvid

808,80 kr.

Zuiver - Stumtjener - PINNACLE - Mørk grå

808,80 kr.

Zuiver - Stumtjener - PINNACLE - Hvid

808,80 kr.

Skagerak (trip Trap) - Georg Stumtjener - sort

1.594,40 kr.

Nomess - Coat Stand m. 6 kroge - Hvid

1.698,40 kr.

LindDNA stumtjener - Cobra stumtjener metallic stainless steel/narue oak

2.199,20 kr.

LindDNA stumtjener - Cobra stumtjener black stainless steel/narue oak

2.199,20 kr.

COAT stumtjener fra Møbel Copenhagen

3.994,40 kr.

COAT stumtjener fra Møbel Copenhagen

3.994,40 kr.

Andersen Furniture - Stumtjener - Mill - Egetræ

2.994,40 kr.

Skageraks Stumtjener Turn Coat Stand

3.995,00 kr.

Skagerak Turn Taburet

1.995,00 kr.

Skagerak Spejl Turn

1.495,00 kr.

Skagerak Kroge Turn Hook

199,00 kr.

Skagerak Bøjler Turn Hanger

499,00 kr.

Menu Stumtjener Sort

799,00 kr.

Menu Stumtjener Hvid

799,00 kr.

Lind DNA Pencil Stumtjener (Sort)

3.799,00 kr.

Lind DNA Pencil Stumtjener (Natur)

3.799,00 kr.

Fritz Hansen Coat Tree Stumtjener

7.734,00 kr.

Ferm Living Pujo Stumtjener

1.499,00 kr.

Ferm Living Pujo Coat Stand

2.999,00 kr.

FDB Q2 Stine Weigelt Entræ Stumtjener Sortlakeret Eg

2.999,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 826 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 583 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Designfund.dk 12763 fans på nuværende tidspunkt. 31 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,2 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Hos Designfund.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Designfund.dk nu

Webshoppen Dubuy.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem er der flere end 18000 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 2129 af dem har givet topkarakter. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover får du hos Dubuy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dubuy.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Og når du bestiller for mere end 600 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dubuy.dk nu

Internetbutikken MoebelKompagniet.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 206 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 9539 fans. Her er der 109 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper.

Derudover giver MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Hos MoebelKompagniet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-12 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,2 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 194 har givet den højeste karakter. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. 44 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 7,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 59 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 41 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-4 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Vores produktoversigter fremviser tilbud til juniorer, samt til voksne. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og gerne med gratis levering.

Produkterne der fremvises i denne kategori er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har kigget flere millioner af varer igennem for at finde frem til dem der bedst relaterer sig til stumtjenere, og som den derfor forestiller sig er mest relevante for dig. Foruden din søgetekst har den ligeledes indregnet søgefraser, som den vurderer at andre folk sandsynligvis skriver i forbindelse med det, fx stumtjenere ikea eller stumtjenere jysk. Det benytter den som information til, at fremvise de mest relevante varer.

Det kan også ses at andre er på udkig efter stumtjenere design eller stumtjenere i træ, og stumtjenere i stål. Den viden har søgerobotten også benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. For øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene stumtjenere antik og stumtjeneren i messing ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robotten ligesom søgeordene stumtjenere bohus og stumtjenere tre. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de fremviste produkter, og at nogle af dem kan bruges.