Styroporkugler

Kategorier:

Styroporkugle 8cm - 1 stk

10,00 kr.

Styroporkugle 7cm - 1 stk

9,00 kr.

Styroporkugle 6cm - 1 stk

8,00 kr.

Styroporkugle 5cm - 1 stk

7,00 kr.

Styroporkugle 4cm - 1 stk

6,00 kr.

Styroporkugle 3cm - 1 stk

5,00 kr.

Styroporkugle 15cm - 1 stk

19,00 kr.

Styroporkugle 12cm - 1 stk

17,00 kr.

Styroporkugle 10cm - 1 stk

11,00 kr.

Ophæng, søde og sjove snemænd, 18sæt

650,00 kr.

Kugler, diam. 20+30+40 mm, hvid, styropor, 12stk.

19,00 kr.

Kugler og æg, str. 1,5-6,1 cm, hvid, styropor, 550stk.

195,00 kr.

Krøyerkugler, største dia. 5 mm, hvid, styropor, 100l

220,00 kr.

Kogler af læderpapir, diam. 8 cm, tykkelse 0,55 mm, natur, guld, guldprint, 1sæt

99,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netbutikken Rito.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

På Trustpilot har Rito.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 4008 kunder, hvoraf imponerende 3827 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. I alt 597 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,8 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover er der hos Rito.dk prisgaranti på alle produkter, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Rito.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 33 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Rito.dk nu

Hobbyshoppen.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 250 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 70 kundeanmeldelser, hvoraf 63 har givet den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 5224 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Det er på Hobbyshoppen.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 21 dage.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 595 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Netbutikken SymaskineTorvet.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 800 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1353 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1255 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 4398 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 42 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. SymaskineTorvet.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Du modtager din ordre fra SymaskineTorvet.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 199 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores guides indeholder produkter til børn, samt til voksne. Om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.

Varerne der fremvises i den her oversigt er fundet frem af vores webshop-robot. Den har kigget flere millioner af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der bedst relaterer sig til styroporkugler, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den ligeledes inddraget søgeord, som den vurderer at andre ofte benytter i sammenhæng med det, fx styropor kugle eller styroporkugler 2-4 mm. Det har den benyttet som information til, at præsentere de mest aktuelle produkter.

Vi ser også at andre søger efter styroporkugler stof og stil og styroporkugler 50 cm, samt styroporkugler 20 cm. Denne viden har robot-søgeren også taget i brug for, at finde vej igennem de ekstremt mange tilbud. For øvrigt kan det i data ses, at søgningerne styroporkugler panduro og styroporkugler isolering ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgefraserne styroporkugler 15 cm og styroporkugler hobby. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de viste varer, og at mindst ét af dem faldt i din smag.