Surbundsplanter

Kategorier:

Svovlsur ammoniak - Svovlsur ammoniak

94,95 kr.

Rhododendron gødning fra Nelson Garden - Rhododendron gødning...

99,95 kr.

Revling Irland - Empetrum nigrum Irland

118,69 kr.

Revling Irland - Empetrum nigrum Irland

52,44 kr.

Revling Irland - Empetrum nigrum Irland

87,44 kr.

Revling Bernstein - Empetrum nigrum Bernstein

52,44 kr.

Mosebølle - Vaccinium uliginosum

51,19 kr.

Melbærris - Arctostaphylos uva-ursi

52,44 kr.

Lav tyttebær - Vaccinium vitis-idaea var. minus

52,44 kr.

Lav tyttebær - Vaccinium vitis-idaea var. minus

143,69 kr.

Jap. Azalea Kermesina - Jap. Azalea Kermesina

59,95 kr.

Jap. Azalea Kermesina - Jap. Azalea Kermesina

64,95 kr.

Jap. Azalea Kermesina - Jap. Azalea Kermesina

48,95 kr.

Gaultheria shallon - Gaultheria shallon

44,94 kr.

Gaultheria shallon - Gaultheria shallon

74,94 kr.

Canadisk Hønsebær - Cornus canadensis

87,44 kr.

Canadisk Hønsebær - Cornus canadensis

81,19 kr.

Canadisk Hønsebær - Cornus canadensis

59,94 kr.

Allåkerbær Sofia - Rubus x stellarcticus Sofia

124,94 kr.

Allåkerbær Sofia - Rubus x stellarcticus Sofia

52,44 kr.

Allåkerbær Beata - Rubus x stellarcticus Beata

52,44 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 6440 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 4860 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Det er på Plantetorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Plantetorvet.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Plantetorvet.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2413 tidligere kunder, hvoraf hele 2189 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Blomsterverden.dk 2866 fans på nuværende tidspunkt. 21 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,3 ud af 5.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Blomsterverden.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra Blomsterverden.dk efter blot 2-5 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores artikler fremviser produkter til drenge og piger, men også til kvinder og mænd. Om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter der kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt.

Produkterne der er vist i denne kategori er udvalgt automatisk af vores interne søgemaskine. Den har nemlig kigget flere millioner af produkter igennem for at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet surbundsplanter, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den derudover medregnet søgninger, som andre mennesker normalt benytter i sammenhæng med det, fx surbundsplanter bunddække eller surbundsplanter hortensia. Det kan den bruge som inspiration til, at vise de mest relevante varer.

Det kan også ses at mennesker er på udkig efter surbundsplanter blomstrer eller surbundsplanter til skygge, eller surbundsplanter spiselige. Den viden har robotten ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene surbundsplanter lyng og surbundsplanter i haven ligeledes er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robotten nøjagtig som søgeudtrykkene surbundsplanter gødning og surbundsplanter skygge. Vi håber at du er tilfreds de præsenterede produkter, og at minimum ét af dem vækkede din interesse.