Sureflap Katteleme

Kategorier:

Tunnel forlænger til Sureflap kattelem

99,95 kr.

Sureflap elektronisk kattelem med chip scanner, XL

1.249,00 kr.

Sureflap elektronisk kattelem med chip scanner

729,00 kr.

Sureflap Chip til halsbånd

99,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Gilpa.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. Gilpa.dk har 3483 fans på deres Facebook-side. 114 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Gilpa.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Gilpa.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 37 kr. Og overstiger dit køb 499 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Internetbutikken Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du har på Dogshop.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Dogshop.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster 35 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 275 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 240 personer har givet toprating. På Facebook har MyPets.dk i skrivende stund 5205 fans på deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

MyPets.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktlister viser tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til kvinder og mænd. Hvad end du er barn eller voksen, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.