Suttesnore til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 126 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 116 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MamaMilla.dk 14538 fans. 86 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 60 dage.

Du modtager dine varer fra MamaMilla.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 8000 varer i deres produktsortiment.

NatureBaby.dks Trustpilot-score ligger på 8,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 859 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 748 personer har givet dem den højeste karakter. NatureBaby.dk har 21728 fans på deres Facebook-side. 147 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du har på NatureBaby.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt NatureBaby.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og for varer der er dyrere end 599 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 3725 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 3302 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 1163 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 50 mennesker, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har accepteret Legehjulet.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Legehjulet.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster 28 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 995 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores guides viser varer til piger og drenge, samt til damer og herrer. Om du er barn eller voksen, så giver vi en hånd med til at finde gode varer der kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.