Svævehylder

Kategorier:

Normann Copenhagen Jet Hylde 80 cm Sort

1.299,00 kr.

Normann Copenhagen Jet Hylde 80 cm Hvid

1.299,00 kr.

Normann Copenhagen Jet Hylde 160 cm Sort

2.699,00 kr.

Normann Copenhagen Jet Hylde 160 cm Hvid

2.699,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste). Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,2 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Designfund.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 18000 varer.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 15637 personer som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover giver Dubuy.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og overstiger dit køb 600 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 206 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 9539 personer som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort.

Derudover giver MoebelKompagniet.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Internetbutikken Illux.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,2 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 235 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 194 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. I alt har 44 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Illux.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, og du betaler blot 59 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Illux.dk nu

Internetbutikken Wallstickerland.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 7,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf 41 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 39170 fans. Samlet set er der 32 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-4 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter fremviser varer til piger og drenge, og ligeledes også til mænd og kvinder. Om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.

Varerne der er præsenteret på den her liste er fundet frem af vores webshop-robot. Den har nemlig ledt en stor mængde produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig bedst til svævehylder, og som den derfor vurderer er mest relevante for dig. Foruden din søgetekst har den i øvrigt medtaget søgeord, som den kan se at andre folk normalt bruger i sammenhæng med det, fx svævehylder ikea og svævehylder træ. Det benytter den som inspiration til, at kunne vise de mest aktuelle produkter.

Vi kan også se at andre eksempelvis søger efter svævehylder jysk eller svævehylder sort, samt svævehylder silvan. Den her viden har robotten ligeledes benyttet til, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene svævehylder eg og svævehylder bauhaus er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af søgerobotten nøjagtig som søgefraserne svævehylder beslag og svævehylder med læderrem. Vi håber virkelig at du er tilfreds de viste produkter, og at bare et enkelt af dem kan bruges.