Svømmeveste til børn

Kategorier:

Vores anbefalede svømme-webshops

Watery.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 530 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 460 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Watery.dk 2582 fans på nuværende tidspunkt. I alt har 54 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover prismatcher Watery.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Watery.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 38 kr. Hvis du bestiller for mere end 599 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Watery.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Vores artikler indeholder produkter til juniorer, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde gode varer du kan købe til lave priser og ofte med fri fragt i Danmark.