Tacx Flux Hometrainere

Kategorier:

Tacx Flux S hometrainer - ANT+/Bluetooth tilkobling - 1500 watt

4.310,04 kr.

Tacx Flux 2 hometrainer - ANT+/Bluetooth tilkobling - 2000 watt

5.879,02 kr.

Tacx - Campagnolo casette body - Til Tacx Neo og Flux

349,00 kr.

TACX Quick Release Adapter Sæt til 12x142 og 12x148mm

469,00 kr.

Tacx FLUX Smart S Hometrainer + Måtte + Svednet & Håndklæde

5.099,00 kr.

Tacx FLUX Smart S Hometrainer

4.599,00 kr.

Tacx FLUX 2 Smart Hometrainer

6.149,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Cykelpartner.dk en score på 9,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 24460 tidligere kunder, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. Samlet set er der 396 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 1901 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt Cykler.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Pedalatleten.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 799 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1560 kunder, og dette er takket være hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Cykelexperten.dk 14379 fans. Samlet set er der 100 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 49 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores artikler indeholder produkter til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer. Om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter der kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt.