Tacx Neo Smart Hometrainere

Kategorier:

Tacx Neo 2 - Smart hometrainer - ANT+/Bluetooth tilkobling

8.623,02 kr.

Tacx Neo Smart T2800 Hometrainer

8.549,00 kr.

Tacx Neo 2 Smart T2850 Hometrainer

9.999,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Internetbutikken Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 11000 varer hos dem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 24460 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 396 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Cykelpartner.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2505 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 1901 personer har givet dem den højeste karakter. Cykler.dks Facebook-side har i øjeblikket 2863 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 49 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. E-mærket har accepteret Cykler.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykler.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 175 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. På Facebook har Pedalatleten.dk 392 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Pedalatleten.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Pedalatleten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1560 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 1174 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykelexperten.dk i skrivende stund 14379 fans på deres side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Hos Cykelexperten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Produktoversigterne indeholder varer til piger og drenge, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde de bedste varer du kan købe på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.