Tændstål

Kategorier:

UST - Sparkie Fire Starter Optænding

99,00 kr.

UST - MagBar Fire Starter

69,00 kr.

UST - Light-Me Tinder Optændingsvat

35,00 kr.

MSR - Strike Igniter Tændstål

139,00 kr.

Mil-Tec - Stormtændstikker

19,00 kr.

Mil-Tec - Special Forces Overlevelseskniv

199,00 kr.

Light My Fire - Swedish FireKnife Refill Tændstål (Rød)

79,00 kr.

Light My Fire - Swedish FireKnife Refill Tændstål (Orange)

79,00 kr.

Light My Fire - Swedish FireKnife Refill Tændstål (Grøn)

79,00 kr.

Light My Fire - Swedish FireKnife Refill Tændstål (Blå)

79,00 kr.

Light My Fire - Swedish FireKnife Refill Tændstål

79,00 kr.

Light My Fire - FireSteel BIO Army 2.0 (Sort)

159,00 kr.

Light My Fire - FireSteel BIO Army 2.0 (Orange)

159,00 kr.

Light My Fire - FireSteel BIO Army 2.0

159,00 kr.

Lifesystems - Refill Vandtætte Stormtændstikker

69,00 kr.

Lifesystems - Firestarter Tændstål

69,00 kr.

Life Systems - Vandtætte stormtændstikker

119,00 kr.

Instafire - Ufarlig Ildstarter Optænding

29,00 kr.

Hultafors - Friluftskniv OK4

129,00 kr.

BCB Adventure - Firedragon Brænder

129,00 kr.

ABC - Stormtændstikker (2-pack)

49,00 kr.

Relags Stormtændstikker

10,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 10000 varer.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2053 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1716 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har Friluftsland.dk 59555 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Friluftsland.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Friluftsland.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 55 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6290 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 5657 personer har givet dem den højeste karakter. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 475 mennesker, og disse giver en score på 4,4 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover giver GrejFreak.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

GrejFreak.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 287 kunder, hvoraf imponerende 189 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 7052 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos 55Nord.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og for varer der er dyrere end 599 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6000 varer.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 109 anmeldelser, og dette er takket være hele 89 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 2529 mennesker som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. 46 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover er der hos OutdoorPro.dk prisgaranti på alle produkter, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager din ordre fra OutdoorPro.dk efter blot 2-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 30 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 749 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer varer til juniorer, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde gode produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering.

Varerne der præsenteres i den her oversigt er automatisk udvalgt af vores interne produktrobot. Den har nemlig ledt en stor mængde varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig mest muligt til tændstål, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den desuden medtaget søgeudtryk, som den estimerer at andre folk med stor sandsynlighed benytter i sammenhæng med det, fx tændstål jem og fix og tændstål køb. Det bruger den som information til, at præsentere de mest relevante produkter.

Det kan også ses at folk eksempelvis leder efter tændstål hvordan og tændstål wiki, samt tændstål thansen. Denne viden har søgerobotten også benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af varer. Desuden kan det i data ses, at søgningerne tændstål viking og tændstål spejdersport er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeordene tændstål harald nyborg og tændstål materiale. Vi håber virkelig at vi ikke skuffede dig med de præsenterede varer, og at minimum ét af dem fangede din interesse.