Tamburiner

Kategorier:

Vores anbefalede musik-webshops

BeKent.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 1319 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 1187 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 3374 personer som er fans af BeKent.dks Facebook-side. I alt 41 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher BeKent.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BeKent.dk efter kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 800 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg BeKent.dk nu

DanGuitar.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 4500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 432 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 404 personer har givet topkarakter. På Facebook har DanGuitar.dk 8061 fans på nuværende tidspunkt.

Som på de fleste andre webshops kan du på DanGuitar.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg DanGuitar.dk nu

Vi samler de billigste og bedste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores guides fremviser tilbud til juniorer, samt til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter du kan købe på tilbud og ofte med fri fragt.