Tandrensere til Hunde

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Netbutikken Gilpa.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 641 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 3483 fans. 114 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Det er på Gilpa.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 37 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1537 kundeanmeldelser, hvoraf 1304 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 752 mennesker som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. Ud af disse er der 27 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Dogshop.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dogshop.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 35 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 4500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 275 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 240 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MyPets.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og overstiger dit køb 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste varer fra de mest populære online forhandlere. Produktlisterne viser produkter til juniorer, men også til mænd og kvinder. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde de gode varer du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.