Tapetopløsere

Kategorier:

Dana Lim Tapetopløser 1 Liter

79,00 kr.

Tapetopløser - Størrelse - 5 L

328,00 kr.

Miller Tapetopløser

49,00 kr.

Borup Tapetopløser

64,95 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1996 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 1895 personer har givet dem den højeste karakter. Malgodt.dk har 2607 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 84 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Det er på Malgodt.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Malgodt.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 90 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Malgodt.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Malgodt.dk nu

Webshoppen DecoFarver.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 3500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2470 kunder, hvoraf hele 2315 er 5-stjernede (det bedste). DecoFarver.dk har 3420 fans på deres Facebook-side. 57 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på DecoFarver.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover får du hos DecoFarver.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 120 dage.

Du modtager dine varer fra DecoFarver.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3500 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 39 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 36 personer har givet dem den højeste karakter. BNFarver.dks Facebook-side har i øjeblikket 490 fans. I alt har 52 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du har på BNFarver.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. E-mærket har godkendt BNFarver.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra BNFarver.dk når der er gået 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 59 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi samler de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores artikler præsenterer dig for tilbud til drenge og piger, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt i Danmark.