Tapetstrippere

Kategorier:

Tajima Tapetstripper 60 cm

279,00 kr.

Tajima Tapetstripper 30 cm

229,00 kr.

Tajima Tapetstripper 120 cm

329,00 kr.

Tajima Tapetstripper

249,00 kr.

Klinger til Tajima tapetstripper

99,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Netbutikken Malgodt.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1996 kunder, hvoraf hele 1895 personer har givet topkarakter. På Facebook har Malgodt.dk 2607 fans på nuværende tidspunkt. 84 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så har du 90 dage til at sende varerne retur.

Hos Malgodt.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

Netbutikken DecoFarver.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3500 produkter.

På Trustpilot har DecoFarver.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2470 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2315 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har DecoFarver.dk 3420 fans. I alt 57 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover er der hos DecoFarver.dk prisgaranti på alle produkter, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 120 dage.

DecoFarver.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 39 kunder, hvoraf hele 36 er 5-stjernede (det bedste). BNFarver.dk har i skrivende stund 490 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 52 mennesker, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos BNFarver.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 59 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Vores artikler præsenterer varer til babyer og børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde gode produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering.