Tegneblyanter

Kategorier:

Tegneblyanter, L: 19 cm, 2H-9B , 12stk.

105,00 kr.

Groove Slim Graphite blyant, mine: 2,8 mm, diam. 7,2 mm, hårdhed HB, 12stk.

42,00 kr.

Groove Graphite blyant, mine: 4,25 mm, diam. 10 mm, hårdhed B, 12stk.

155,00 kr.

Art Design tegneblyanter, diam. 6,9 mm, mine: 1,8 mm, hårdhed: HB, 12stk.

119,00 kr.

Art Design tegneblyanter, diam. 6,9 mm, mine: 1,8 mm, hårdhed: B, 12stk.

119,00 kr.

Art Design tegneblyanter, diam. 6,9 mm, mine: 1,8 mm, hårdhed: 6B, 12stk.

119,00 kr.

Art Design tegneblyanter, diam. 6,9 mm, mine: 1,8 mm, hårdhed: 5B, 12stk.

119,00 kr.

Art Design tegneblyanter, diam. 6,9 mm, mine: 1,8 mm, hårdhed: 4B, 12stk.

119,00 kr.

Art Design tegneblyanter, diam. 6,9 mm, mine: 1,8 mm, hårdhed: 3B, 12stk.

119,00 kr.

Art Design tegneblyanter, diam. 6,9 mm, mine: 1,8 mm, hårdhed: 2H, 12stk.

119,00 kr.

Art Design tegneblyanter, diam. 6,9 mm, mine: 1,8 mm, hårdhed: 2B, 12stk.

119,00 kr.

Art Design tegneblyanter, 12stk.

125,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netbutikken Rito.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 4008 anmeldelser, hvoraf imponerende 3827 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 35104 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 597 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover prismatcher Rito.dk alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Rito.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 33 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Rito.dk nu

Internetbutikken Hobbyshoppen.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 250 varer.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 70 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 63 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5224 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Det er på Hobbyshoppen.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 39 kr. Og overstiger dit køb 595 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

SymaskineTorvet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 800 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1353 kundeanmeldelser, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 4398 fans. Ud af disse er der 42 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Hos SymaskineTorvet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 199 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktoversigterne præsenterer tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til voksne. Om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter der kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.

Varerne der præsenteres på den her liste er genereret af vores robot. Den har nemlig kigget et utal af produkter igennem for at finde frem til dem der læner sig mest op ad søgeordet tegneblyanter, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den i øvrigt indregnet søgeord, som den kan se at andre med stor sandsynlighed bruger i sammenhæng med det, fx tegneblyanter bog og ide og tegneblyanter kvalitet. Det har den brugt som ekstra information til, at præsentere de tættest beslægtede varer.

Det kan også ses at mennesker eksempelvis leder efter tegneblyanter derwent eller tegneblyanter panduro, eller tegneblyanter oslo. Den her data har søgerobotten ligeledes brugt til, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. For øvrigt viser data, at søgningerne tegneblyanter nettbutikk og professionelle tegneblyanter er meget almindelige, og derfor er de også blevet indregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeudtrykkene bedste tegneblyanter og køb tegneblyanter. Vores håb er at du er tilfreds med de viste produkter, og at mindst ét af dem kunne bruges.