Tekstillim

Kategorier:

Uhu Tekstillim 50ml

49,00 kr.

Sewline Refill lim til limpen Blå Vandopløslig - 2 stk.

28,00 kr.

Sewline Limpen til tekstil / patchwork Blå Vandopløslig

55,00 kr.

Rico Design Textil Fixer/Tekstilstivelse Transparent 250ml

92,00 kr.

Rico Design Textil Fixer/Tekstilstivelse Transparent 100ml

62,00 kr.

Latex Gummimælk Sort 250ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

59,00 kr.

Latex Gummimælk Sort 1000ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

159,00 kr.

Latex Gummimælk Hvid 500ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

75,00 kr.

Latex Gummimælk Hvid 250ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

55,00 kr.

Latex Gummimælk Hvid 1000ml til bl.a. skridsikre såler, tæpper o.l.

149,00 kr.

Gütermann Tekstillim HT2 30g

52,00 kr.

Gütermann Tekstillim HT2 20g

39,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,

165,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 250ml til patchwork,

109,00 kr.

Tekstillim, 40ml

41,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Webshoppen Rito.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 4008 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste). Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 597 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover giver Rito.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Rito.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 33 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Rito.dk nu

Hobbyshoppen.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 250 varer hos dem.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 70 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 5224 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du har på Hobbyshoppen.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Hobbyshoppen.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 595 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

SymaskineTorvet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 800 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1353 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1255 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har SymaskineTorvet.dk i skrivende stund 4398 fans på deres side. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har accepteret SymaskineTorvet.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Du modtager dine varer fra SymaskineTorvet.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 199 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Vores guides fremviser produkter til drenge og piger, og ligeledes også til mænd og kvinder. Hvad end du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer som kan købes på udsalg og gerne med gratis levering.

Produkterne der er vist i den her kategori er automatisk udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har ledt flere millioner af produkter igennem for at finde dem der relaterer sig mest muligt til tekstillim, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den også inddraget søgeord, som den ser at andre folk sandsynligvis benytter i relation til det, fx tekstillim spray og tekstillim harald nyborg. Det kan den bruge som ekstra information til, at vise de tættest beslægtede produkter.

Vi kan også se at andre folk søger efter tekstillim 327 eller tekstillim biltema, eller tekstillim bauhaus. Denne viden har robotten ligeledes benyttet til, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt viser data, at søgeudtrykkene tekstillim jem og fix og tekstillim tåler vask ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robot-søgeren ligesom søgeudtrykkene tekstillim casco og tekstillim stof og stil. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at mindst ét af dem kan bruges.