Teleskopstiger

Kategorier:

Workmann wienerstige 3,8m

999,00 kr.

Workmann Wienerstige 2x2m

999,00 kr.

Workmann 3,8m Teleskopstige

699,00 kr.

Workmann 3,2m Teleskopstige

649,00 kr.

Stigetaburet 2 trin

149,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Internetbutikken Texas.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 7169 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 5884 personer har givet dem den højeste karakter. Texas.dks Facebook-side har i øjeblikket 459 fans. Samlet set er der 17 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt Texas.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Texas.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Texas.dk nu

Netbutikken MoreLand.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 5148 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 4294 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har MoreLand.dk i skrivende stund 4033 fans på deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. MoreLand.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

MoreLand.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2434 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1970 5-stjernede anmeldelser. HaveMoebelland.dk har 3 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Hos HaveMoebelland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 50 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så får du fragten gratis.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Produktlisterne præsenterer dig for produkter til drenge og piger, og ligeledes også til damer og herrer. Hvad end du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter der kan købes til lave priser og helst med fri fragt i Danmark.