Teltpløkker

Kategorier:

MSR - Mini Groundhog teltpløkker (6-pak)

159,00 kr.

MSR - Hook teltpløkker 6 stk.

89,00 kr.

MSR - Groundhog teltpløkker (6-pak)

179,00 kr.

MSR - Cyclone Teltpløkker (4-pak)

144,54 kr.

MSR - Blizzard teltpløkker 4 stk.

159,00 kr.

Helsport - Teltpløkker 19cm (10 stk.)

199,00 kr.

AB Camping - Teltpløkker 16 cm stål (10 pak)

25,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Internetbutikken Friluftsland.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 10000 produkter.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2053 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 1716 personer har givet toprating. På Facebook har Friluftsland.dk 59555 fans på nuværende tidspunkt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra Friluftsland.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 55 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Friluftsland.dk nu

Netbutikken GrejFreak.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har GrejFreak.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 6290 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 5657 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 45588 mennesker som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. I alt 475 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,4 ud af 5.

Det er på GrejFreak.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos GrejFreak.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Hos GrejFreak.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 287 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 189 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 7052 personer som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. 55Nord.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra 55Nord.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6000 varer.

OutdoorPro.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 109 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 89 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har OutdoorPro.dk 2529 fans. 46 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover får du hos OutdoorPro.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 30 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 749 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Artiklerne fremviser produkter til babyer og børn, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter som kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.

Varerne der er præsenteret på den her liste er søgt frem af vores interne produktrobot. Den har nemlig ledt ekstremt mange varer igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest til teltpløkker, og som den derfor forestiller sig matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den derudover medtaget søgeudtryk, som den kan se at andre typisk benytter i relation til det, fx teltpløkker silvan og teltpløkker jysk. Det har den brugt som ekstra information til, at vise de mest aktuelle produkter.

Vi kan også se at andre mennesker er på udkig efter teltpløkker biltema og teltpløkker med lys, samt teltpløkker 30 cm. Den data har søgerobotten også brugt til, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. Desuden viser data, at søgefraserne teltpløkker jem og fix og teltpløkkerne er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgeudtrykkene teltpløkker til sand og teltpløkker med gevind. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at nogle af dem kan bruges.