Teltstænger

Kategorier:

UST - Survival Reflect Tent

89,00 kr.

Tatonka - Reperationskit til Teltstænger (8,9 / 9,5 mm x 130 mm)

25,00 kr.

Tatonka - Reperationskit til Teltstænger

25,00 kr.

Nordisk - Justerbar teltstang 160-190 cm (2-pak)

699,00 kr.

Nordisk - Ekstra Teltstænger til Svalbard 1 SI

549,00 kr.

Nordisk - Ekstra Teltstænger til Oppland 3 SI

819,00 kr.

Nordisk - Ekstra Teltstænger til Oppland 3 LW

859,00 kr.

Nordisk - Ekstra Teltstænger til Oppland 2 SI

789,00 kr.

Nordisk - Ekstra Teltstænger til Oppland 2 PU

399,00 kr.

Nordisk - Ekstra Teltstænger til Oppland 2 LW

899,00 kr.

Nordisk - Ekstra Teltstænger til Halland 2 LW

699,00 kr.

Nordisk - Ekstra Teltstænger til Finnmark 2 PU

469,00 kr.

MSR - Reparationskit til teltstænger (16 mm)

35,40 kr.

MSR - Reparationskit til teltstænger

35,40 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Internetbutikken Friluftsland.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 10000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2053 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1716 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Friluftsland.dk i skrivende stund 59555 fans på deres side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Du modtager din ordre fra Friluftsland.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 55 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 6290 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 5657 personer har givet topkarakter. På Facebook har GrejFreak.dk 45588 fans på nuværende tidspunkt. 475 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,4 ud af 5.

Du har på GrejFreak.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. GrejFreak.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos GrejFreak.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

GrejFreak.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 287 kunder, hvor det er yderst imponerende at 189 af disse har givet dem topkarakter. 55Nord.dks Facebook-side har i øjeblikket 7052 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. 55Nord.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

55Nord.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 599 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg 55Nord.dk nu

Netbutikken OutdoorPro.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 6000 produkter.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 109 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 89 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 2529 mennesker som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 46 anmeldelser af siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover tilbyder OutdoorPro.dk prisgaranti, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-3 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 30 kr. Og når du bestiller for mere end 749 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi beretter om de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Produktlisterne viser produkter til piger og drenge, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter du kan købe på tilbud og ofte med gratis levering.

Produkterne der præsenteres på den her liste er udvalgt af vores robot. Den har kigget en stor mængde produkter igennem for at finde de af dem der relaterer sig mest til teltstænger, og som den derfor beregner er mest relevante for dig. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den samtidig medtaget søgefraser, som den vurderer at andre med stor sandsynlighed bruger i relation til det, fx teltstænger glasfiber og teltstænger biltema. Det har den brugt som inspiration til, at fremvise de mest relevante produkter.

Vi kan også se at mennesker leder efter eksempelvis teltstænger stål og teltstænger fortelt, samt teltstænger brugte. Den viden har robot-søgeren også benyttet til, at finde vej igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt viser data, at søgningerne teltstænger harald nyborg og teltstænger til isabella fortelt ligeledes er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeordene teltstænger aluminium og teltstænger til solsejl. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds med de fremviste varer, og at mindst ét af dem kan bruges.