Tennissko

Kategorier:

Stiga Salty Bordtennissæt

169,00 kr.

Babolat Pulsion All Court Tennissko Herre

449,00 kr.

Babolat Pulsion All Court Tennissko Dame

599,00 kr.

Babolat Pulsion All Court Tennissko Dame

449,00 kr.

Babolat Propulse All Court Wimbledon Tennissko Herre

599,00 kr.

Babolat Drive II Dame

349,00 kr.

Asics Gel-Solution Speed 3 Clay Tennissko Dame

599,00 kr.

Asics Gel-Resolution 7 Tennissko Herre

599,00 kr.

Asics Gel-Resolution 7 Tennissko Dame

599,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 296 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 81 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 150 produkter.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 28136 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 106486 personer som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Hos Bodylab.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. Samlet set der lige nu 15 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BilligSport24.dk efter kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores guides indeholder produkter til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.

Produkterne der vises på denne side er fundet frem af vores interne søgemaskine. Den har nemlig ledt en stor mængde produkter igennem med det formål at finde dem der læner sig mest op ad søgeordet tennissko, og som den derfor beregner er mest relevante for dig. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den også medtaget søgeudtryk, som den vurderer at andre ofte benytter i sammenhæng med det, fx tennissko børn og tennissko dame. Den kan den benytte som ekstra information til, at fremvise de mest relevante produkter.

Det ses også at andre folk eksempelvis søger efter tennissko grus eller tennissko kvinder, samt tennissko nike. Den her data har søgerobotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af produkter. For øvrigt viser vores data, at søgefraserne tennissko herre og tennissko tilbud er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robotten ligesom søgeudtrykkene tennisskoven hjallerup og tennissko udsalg. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at ét eller flere af dem faldt i din smag.