Terrassevarmere med el

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 7169 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 5884 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 459 fans. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Hos Texas.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoreLand.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt MoreLand.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 2434 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har HaveMoebelland.dk 3 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

HaveMoebelland.dk tilbyder levering på kun 2-5 hverdage, og du betaler blot 50 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 6000 kr., så er der fri fragt.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de mest populære online webshops. Produktoversigterne fremviser varer til juniorer, og samtidig også til herrer og damer. Om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.