Terrassevarmere med infrarød

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 7169 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Texas.dk i skrivende stund 459 fans på deres side. I alt har 17 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 4294 af disse har givet dem topkarakter. MoreLand.dk har i skrivende stund 4033 fans på deres Facebook-side.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1970 5-stjernede anmeldelser. HaveMoebelland.dks Facebook-side har i øjeblikket 3 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra HaveMoebelland.dk efter kun 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 6000 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer varer til juniorer, samt til voksne. Uanset om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde gode varer du kan købe på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.