Texas Fejemaskiner

Kategorier:

Spray for fejemis

213,00 kr.

Sneslynge til Combi 650

3.495,00 kr.

Pro Sweep 750TG inkl. tilbehør

17.596,00 kr.

Pro Sweep 750TG inkl. kost

15.298,00 kr.

Handy Sweep 710TGE (el-start)

4.999,00 kr.

Handy Sweep 710TG

4.499,00 kr.

Geartex EP-C SAE 80W-90 1 L

99,00 kr.

Alpitrac B600 m/tilbehørspakke

18.396,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Texas.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 7169 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 5884 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Texas.dk 459 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Texas.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Texas.dk nu

Internetbutikken MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 5148 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 4294 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MoreLand.dk 4033 fans på nuværende tidspunkt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoreLand.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har accepteret MoreLand.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1970 5-stjernede anmeldelser. HaveMoebelland.dk har i skrivende stund 3 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra HaveMoebelland.dk når der er gået 2-5 hverdage, og fragten koster fra 50 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så får du fragten gratis.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler præsenterer dig for varer til juniorer, men også til kvinder og mænd. Om du er herre eller dame, så guider vi dig til at finde gode varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.