Texas Havetraktorer

Kategorier:

XC160-108H m/vogn

15.598,00 kr.

XC160-108H (fri fragt)

14.499,00 kr.

XC160-102HC m/stor vogn (fri fragt)

15.998,00 kr.

XC160-102HC (fri fragt)

14.999,00 kr.

XC140-98H m/vogn

12.198,00 kr.

XC140-98H (fri fragt)

13.499,00 kr.

XC140-98 m/vogn

13.598,00 kr.

XC140-98 (fri fragt)

10.999,00 kr.

Stor vogn med tip

1.999,00 kr.

Plænelufter

1.199,00 kr.

Mosfjerner/rive

799,00 kr.

Lille vogn med tip

1.199,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

På Trustpilot har Texas.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 7169 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 5884 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 17 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Texas.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Hos Texas.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 4294 af dem har givet topkarakter. MoreLand.dk har i skrivende stund 4033 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på MoreLand.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1970 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 3 mennesker som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra HaveMoebelland.dk efter blot 2-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Og overstiger dit køb 6000 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Produktlisterne viser varer til børn, men også til damer og herrer. Uanset om du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.