Texas Mosfjernere

Kategorier:

Mosfjerner/rive

799,00 kr.

Mosfjerner til Mini Tex

399,00 kr.

Mosfjerner sæt til Handy Sweep

999,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 7169 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 5884 personer har givet toprating. Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Texas.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Netbutikken MoreLand.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

MoreLand.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 5148 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 4294 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MoreLand.dk 4033 fans på nuværende tidspunkt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoreLand.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

MoreLand.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2434 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har HaveMoebelland.dk 3 fans på nuværende tidspunkt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt HaveMoebelland.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

HaveMoebelland.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Hvis du bestiller for mere end 6000 kr., så er der fri fragt.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Produktlisterne fremviser produkter til børn, samt til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.