Thule cykelholdere

Kategorier:

Thule RideOn lygtehus - Komplet med glas

199,00 kr.

Thule RideOn 9503 - Cykelholder til anhængertræk - 3 cykler

1.689,00 kr.

Thule RideOn 9502 - Cykelholder til 2 cykler

1.499,00 kr.

Thule Proride 598 - Cykelholder til tagmontering - Sort

895,00 kr.

Thule HangOn 972 - Cykelholder til 3 cykler - Vipbar

949,00 kr.

Thule HangOn - Cykelholder til 4 cykler

1.099,00 kr.

Thule Freeride 532 - Cykelholder til tagmontering

479,00 kr.

Thule Carbon Frame Protector - Adapter til transport af carbon cykler

169,00 kr.

Thule - VeloCompact 927 - Cykelholder - 3 cykler

3.499,00 kr.

Thule - Lygteglas - Velo Compact

219,00 kr.

Thule - Adapter VeloCompact 926/927

1.099,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 24460 kunder, hvoraf hele 22028 personer har givet topkarakter. Cykelpartner.dk har 41558 fans på deres Facebook-side. 396 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover får du hos Cykelpartner.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelpartner.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og overstiger dit køb 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Internetbutikken Cykler.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

Cykler.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1901 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Cykler.dk 2863 fans. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 39 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 8,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 175 anmeldelser, hvoraf hele 114 personer har givet topkarakter. Lige nu er der 392 personer som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. 12 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Du har på Pedalatleten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Pedalatleten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 799 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 1560 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Cykelexperten.dk har i skrivende stund 14379 fans på deres Facebook-side. 100 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores artikler viser tilbud til børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde frem til gode produkter der kan købes på udsalg og ofte med fri fragt.