Timian Planter

Kategorier:

Timian - Thymus citrodorus

38,95 kr.

Timian - Thymus citrodorus

37,44 kr.

Smalbladet Timian Magic Carpet - Thymus serpyllum Magic...

36,19 kr.

Smalbladet Timian - Thymus serpyllum

29,94 kr.

Lodden Timian - Thymus praecox var. pseudolanuginosus

49,94 kr.

Lodden Timian - Thymus praecox var. pseudolanuginosus

36,19 kr.

Lodden Timian - Thymus praecox var. pseudolanuginosus

36,19 kr.

Lodden Timian - Thymus praecox var. pseudolanuginosus

21,19 kr.

Krybende Timian Hartington Silver - Thymus hybrid Hartington...

31,95 kr.

Krybende Timian - Thymus praecox Pygmaeus (Minor)

54,95 kr.

Hvidbroget - Timian - Thymus vulgaris Silver

39,94 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 6440 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 4860 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Plantetorvet.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Plantetorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2413 tidligere kunder har lavet, hvoraf 2189 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2866 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 21 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Blomsterverden.dk efter kun 2-5 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Produktoversigterne indeholder varer til juniorer, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter du kan købe til lave priser og gerne med fri fragt.

Varerne der er præsenteret på denne side er udvalgt af vores webshop-robot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem for at kunne fremvise dem der bedst relaterer sig til tomatplanter, og som den derfor forestiller sig matcher dit behov bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den også indregnet søgninger, som den estimerer at andre mennesker med stor sandsynlighed bruger i sammenhæng med det, fx tomatplanter bilka og tomatplanter tilbud. Det kan den bruge som inspiration til, at vise de mest relevante varer.

Det kan også ses at mennesker søger efter eksempelvis tomatplanter friland og tomatplanter sorter, eller tomatplanter pris. Denne viden har robotten ligeledes benyttet for, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. Derudover viser vores data, at søgningerne tomatplanter frost og tomatplanter til salg ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robotten ligesom søgeordene tomatplanter pasning og tomatplanter drivhus. Vi håber inderligt at du er tilfreds de præsenterede produkter, og at mindst ét af dem vækkede din interesse.