Tørreskabe

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6500 varer.

Inventarland.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 575 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 4301 mennesker som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Inventarland.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Hos Inventarland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og betaler blot 149 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Netbutikken Engsig.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Netbutikken har 8,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 15 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 13 personer har givet toprating. Engsig.dks Facebook-side har i øjeblikket 509 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Engsig.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 58 kr. Hvis du ender med at have varer for over 937 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Engsig.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter præsenterer tilbud til babyer og børn, samt til damer og herrer. Om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter du kan købe til lave priser og helst med fri fragt i Danmark.