Toiletpapirholder

Kategorier:

Muubs toiletpapirholder twig (h20xø5 cm)

165,00 kr.

Ib laursen toiletpapirholder m/trærulle altum

75,00 kr.

Ib laursen toiletpapirholder m/trærulle altum

75,00 kr.

Ib laursen toiletpapirholder m/trærulle

75,00 kr.

Ib laursen toiletpapirholder m/trærulle

75,00 kr.

House doctor toiletpapirholder, via, sort

279,00 kr.

House doctor toiletpapirholder, via, hvid

279,00 kr.

House doctor toiletpapirholder cement 14,7x15 cm h10 cm

314,00 kr.

House doctor toiletpapirholder cast sort h22 cm

90,00 kr.

House doctor toiletpapirholder add (sort/11x11x13 cm)

99,00 kr.

House doctor toiletpapirholder add (jern/11x11x13 cm)

99,00 kr.

House doctor text toiletpapirholder (sort)

99,00 kr.

House doctor text toiletpapirholder (messing)

137,08 kr.

Muubs - Toiletpapir holder - Twig - Teak

164,80 kr.

Menu - Toilet Roll holder - white

499,20 kr.

Menu - Toilet Roll holder - black

448,80 kr.

Ferm Living toiletrulleholder - Toilet Paper Holder (sort)

148,00 kr.

Ferm Living toiletrulleholder - Toilet Paper Holder (sort)

148,00 kr.

Ferm Living toiletrulleholder - Toilet Paper Holder (messing)

198,40 kr.

Chic Antique - Kurv m. toiletpapirholder

248,80 kr.

Bloomingville - Metal Toiletpapirholder - Sort

84,80 kr.

Bloomingville - Metal Toiletpapirholder - Hvid

84,80 kr.

Muubs Twig Toiletpapirholder

165,00 kr.

House Doctor Toiletpapirholder Via Sort

280,00 kr.

House Doctor Toiletpapirholder Text sort

90,00 kr.

House Doctor Toiletpapirholder Text messing

140,00 kr.

House Doctor Toiletpapirholder Orbit

230,00 kr.

House Doctor Toiletpapirholder Add Sort

100,00 kr.

Ferm Living Toiletrulleholder Messing

199,00 kr.

Ferm Living Toiletpapirholder Sort

199,00 kr.

By Wirth Toiletpapirholder Sort

349,00 kr.

By Wirth Toiletpapirholder Smoked

349,00 kr.

By Wirth Toiletpapirholder Natur

349,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 826 kunder, hvor det er yderst imponerende at 583 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 12763 personer som er fans af Designfund.dks Facebook-side. Her er der 31 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Webshoppen Dubuy.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 18000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 2129 5-stjernede anmeldelser. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover prismatcher Dubuy.dk produkter ift. andre webshops, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos Dubuy.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og overstiger dit køb 600 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dubuy.dk nu

Webshoppen MoebelKompagniet.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf imponerende 206 personer har givet dem den højeste karakter. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort.

Derudover har MoebelKompagniet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoebelKompagniet.dk leveret inden for 2-12 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Internetbutikken Illux.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,2 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 194 af dem har givet topkarakter. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt Illux.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Illux.dk når der er gået 1-5 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Wallstickerland.dk har en score på 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 41 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Wallstickerland.dk leveret inden for 2-4 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister præsenterer varer til piger og drenge, samt til damer og herrer. Uanset om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt.

Produkterne der er fremvist i den her oversigt er automatisk udvalgt af vores shopping-robot. Den har kigget flere millioner af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig mest muligt til toiletpapirholder, og som den derfor forestiller sig er mest interessante for dig. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den desuden medtaget søgeudtryk, som den vurderer at andre folk normalt skriver i forbindelse med det, fx toiletpapirholder sort eller toiletpapirholder messing. Den kan den benytte som ekstra information til, at kunne vise de mest relaterede produkter.

Det er også tydeligt at mennesker leder efter eksempelvis toiletpapirholder træ og toiletpapirholder ikea, og toiletpapirholder jysk. Denne data har robotten også taget i brug for, at navigere igennem de ekstremt mange tilbud. Derudover kan det ses i data, at søgeudtrykkene toiletpapirholder hvid og toiletpapirholder vola er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robotten på samme måde som søgningerne toiletpapirholder får og toiletpapirholder krom. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de listede produkter, og at ét eller flere af dem kunne bruges.