Torskemund

Kategorier:

Vedbend-Torskemund - Cymbalaria muralis Alba

62,44 kr.

Torskemund Canon J. Went - Linaria purpurea Canon J. Went

62,44 kr.

Torskemund Canon J. Went - Linaria purpurea Canon J. Went

32,44 kr.

Torskemund - Cymbalaria muralis

36,19 kr.

Torskemund - Cymbalaria muralis

32,44 kr.

Håret Torskemund - Cymbalaria pallida

62,44 kr.

Torskemund, blanding

19,95 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6440 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 4860 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Plantetorvet.dk 17187 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Plantetorvet.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Plantetorvet.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2413 anmeldelser, og dette er takket være hele 2189 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 2866 fans. 21 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Blomsterverden.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Produktlisterne præsenterer dig for tilbud til børn, og ligeledes også til voksne. Om du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis levering.

Varerne der er præsenteret i den her oversigt er søgt frem af vores produktrobot. Den har kigget flere millioner af varer igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest muligt til torskemund, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Foruden din søgetekst har den samtidig medregnet søgeudtryk, som den vurderer at andre mennesker formentlig benytter i forbindelse med det, fx torskemund staude eller torskemund frø. Det har den benyttet som ekstra information til, at liste de mest aktuelle produkter.

Det kan også ses at andre mennesker søger efter torskemund purpur eller torskemund gul, samt torskemund blomst. Den data har robot-søgeren ligeledes brugt til, at søge sig igennem de ekstremt mange produkter. For øvrigt viser vores data, at søgningerne torskemund vedbend og torskemund plante ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgningerne torskemund bunddække og torskemund vase. Vi håber at du er tilfreds med de listede varer, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.