Trådhylder

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 6500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 727 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 575 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 4301 personer som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. E-mærket har godkendt Inventarland.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Hos Inventarland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og fragten koster fra 149 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Inventarland.dk nu

Webshoppen Engsig.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,8 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 13 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 509 fans. 5 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Det er på Engsig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Engsig.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra Engsig.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster 58 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 937 kr., så får du fragten gratis.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Engsig.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de største online webshops. Vores artikler indeholder produkter til drenge og piger, og ligeledes også til voksne. Om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer som kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.