Trådløse cykelcomputere

Kategorier:

Wahoo ELEMNT mini - Cykelcomputer

668,33 kr.

Sigma Sport BC 23.16 STS - Trådløs cykelcomputer

929,00 kr.

Sigma Sport BC 16.16 STS - Trådløs cykelcomputer med kadence

439,00 kr.

Sigma Sport BC 16.16 STS - Trådløs cykelcomputer

419,00 kr.

Sigma Sport BC 14.16 STS - Trådløs cykelcomputer med højdemåler og kadence - 24 funktioner

515,00 kr.

Sigma Sport BC 14.16 STS - Trådløs cykelcomputer med højdemåler

449,00 kr.

Sigma Sport - BC 7.16 ATS - Trådløs Cykelcomputer

209,00 kr.

Sigma Pure 1 ATS - Trådløs cykelcomputer - Trendline

199,00 kr.

Sigma BC 9.16 ATS - Trådløs cykelcomputer

229,00 kr.

Cykelcomputer PRO SCIO Ant+ Sort med 19 funktioner

899,00 kr.

Cateye Quick CC-RS100W - Cykelcomputer - 7 funktioner - Sort

299,00 kr.

Cateye Computer Padrone - 7 funktioner - Ekstra stort display - Trådløs CC-PA100W

329,00 kr.

Cateye Computer Micro - Trådløs CC-MC200W

349,00 kr.

Atredo - M8 - Cykelcomputer med 8 funktioner - Trådløs - Sort

119,00 kr.

Atredo - M10- Cykelcomputer med 10 funktioner - Trådløs - Sort

149,00 kr.

Specialized SpeedZone II Wireless Cykelcomputer

299,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 11000 varer.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 24460 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 22028 personer har givet toprating. På Facebook har Cykelpartner.dk 41558 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 396 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover er der hos Cykelpartner.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Netbutikken Cykler.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 2505 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1901 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 2863 mennesker som er fans af Cykler.dks Facebook-side. 49 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykler.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykler.dk nu

Netbutikken Pedalatleten.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Pedalatleten.dk har en score på 8,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 175 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 392 mennesker som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 12 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover er der hos Pedalatleten.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 799 kr. i alt, så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1560 anmeldelser, hvoraf imponerende 1174 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Cykelexperten.dk 14379 fans. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Det er på Cykelexperten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 49 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores guides præsenterer produkter til drenge og piger, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.