Træbakker

Kategorier:

The Oak Men træbakke - Square Tray Small - Sort olieret eg

248,80 kr.

The Oak Men træbakke - Square Tray Small - Eg

248,80 kr.

The Oak Men træbakke - Square Tray Medium - Sort olieret eg

398,40 kr.

The Oak Men træbakke - Square Tray Medium - Eg

398,40 kr.

The Oak Men træbakke - Square Tray Large - Sort olieret eg

498,40 kr.

The Oak Men træbakke - Square Tray Large - Eg

498,40 kr.

The Oak Men - Muddler - Eg

248,80 kr.

The Oak Men - Morter - Eg

498,40 kr.

Muubs - træbakke med inddeling - teak

658,40 kr.

Louise Roe træbakke - Serveringsbakke m. hvid marmor laminat

488,80 kr.

Alessi bakke - Dressed in wood træbakke

307,20 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 826 kunder, hvor det er yderst imponerende at 583 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 12763 personer som er fans af Designfund.dks Facebook-side. I alt har 31 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 18000 varer.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 2129 5-stjernede anmeldelser. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover har Dubuy.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Dubuy.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 600 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De tilbyder desuden firmalevering, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dubuy.dk nu

Netbutikken MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 239 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 206 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har MoebelKompagniet.dk 9539 fans. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort.

Derudover har MoebelKompagniet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og overstiger dit køb 399 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Illux.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 235 anmeldelser, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste). Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Illux.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-5 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen betaler du kun 59 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 500 varer at vælge i mellem.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste). Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Wallstickerland.dk leveret inden for 2-4 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Produktlisterne præsenterer dig for tilbud til babyer og børn, og samtidig også til damer og herrer. Om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og ofte med fri fragt.