Træhylder

Kategorier:

Ib laursen væghylde trekantet sider retro hvid træhylde

249,00 kr.

AYTM - AEDES hylde - Stor - Valnød&sort

898,40 kr.

AYTM - AEDES hylde - Stor - Valnød&guld

898,40 kr.

AYTM - AEDES hylde - Stor - Sort&guld

898,40 kr.

AYTM - AEDES hylde - Stor - Sort

898,40 kr.

AYTM - AEDES hylde - Lille - Valnød&sort

798,40 kr.

AYTM - AEDES hylde - Lille - Sort&guld

798,40 kr.

AYTM - AEDES hylde - Lille - Sort

798,40 kr.

Skagerak Vivlio Frame Silk Grey

1.295,00 kr.

Skagerak Vivlio Frame Black

1.295,00 kr.

House Doctor Wired Hylde Sortbejdset

1.450,00 kr.

Ferm Living Hyldebærer - Grå

249,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 4000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 826 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 583 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Designfund.dk 12763 fans på nuværende tidspunkt. 31 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 18000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2677 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 2129 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Dubuy.dk 15637 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover får du hos Dubuy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 600 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 206 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har MoebelKompagniet.dk 9539 fans. 109 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper.

Derudover tilbyder MoebelKompagniet.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Webshoppen Illux.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 235 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 194 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Illux.dk 7513 fans. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og fragten koster fra 59 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Wallstickerland.dk har en score på 7,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 41 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Wallstickerland.dk 39170 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Wallstickerland.dk når der er gået 2-4 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi samler de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Produktoversigterne fremviser varer til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt.

Produkterne der er fremvist på den her oversigt er fundet frem af vores produktrobot. Den har kigget ekstremt mange produkter igennem for at finde de af dem der mest muligt relaterer sig til træhylder, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover at inddrage de søgeord du indtastede på Google har den desuden inddraget søgeord, som den kan se at andre ofte skriver i relation til det, fx træhylder med læderstropper eller træhylder ikea. Den kan den benytte som inspiration til, at præsentere de tættest beslægtede varer.

Det er også tydeligt at folk eksempelvis søger efter træhylder køkken og træhylder bauhaus, eller træhylder til væg. Den viden har robotten også brugt til, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. Derudover viser data, at søgeudtrykkene træhylder egetræ og træhylder på mål er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robotten på samme måde som søgeudtrykkene træhylder til køkken og træhylder til badeværelse. Vi håber inderligt at du er tilfreds med de listede varer, og at ét eller flere af dem faldt i din smag.