Træklemmer

Kategorier:

Træklemmer Mini Natur 2,5x0,3cm - 24 stk

22,00 kr.

Træklemmer Mini Ass. farver 25mm - 20 stk

13,00 kr.

Mini Tøjklemmer Birk 25x3mm - 30 stk

23,00 kr.

Tavle med klemme, str. 4x2 cm, 12stk.

29,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 4008 kunder, hvoraf hele 3827 personer har givet topkarakter. Rito.dk har 35104 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 597 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover har Rito.dk prisgaranti på alle deres varer, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 33 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Rito.dk nu

Internetbutikken Hobbyshoppen.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 250 produkter.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 70 kunder, og dette er takket være hele 63 5-stjernede anmeldelser. Hobbyshoppen.dk har 5224 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 21 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Hobbyshoppen.dk, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 595 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Netbutikken SymaskineTorvet.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 800 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 1353 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 1255 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 4398 fans. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt SymaskineTorvet.dk, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

SymaskineTorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 199 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores artikler præsenterer tilbud til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Uanset om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste produkter der kan købes på udsalg og ofte med gratis levering i Danmark.

Varerne der er præsenteret i den her kategori er udvalgt automatisk af vores interne produktrobot. Den har nemlig ledt flere millioner af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet træklemmer, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den derudover medtaget søgefraser, som andre mennesker normalt benytter i sammenhæng med det, fx træklemmer hobby og tøjklemmer. Den kan den benytte som ekstra viden til, at liste de mest aktuelle varer.

Det kan også ses at andre folk leder efter eksempelvis tøjklemmer træ eller tøjklemmer plast, eller tøjklemmer bilka. Den her viden har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at navigere igennem de flere millioner af varer. Derudover kan det ses i data, at søgningerne tøjklemmer engelsk og tøjklemmer metal ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgeordene tøjklemmer ikea og tøjklemmer føtex. Vi håber inderligt at du er tilfreds de listede produkter, og at bare et enkelt af dem vækkede din interesse.