Træknager

Kategorier:

Leitmotiv knagerække discs sort m/træknager (h175xd28 cm)

729,00 kr.

Leitmotiv knagerække discs sort m/sort træknager (h175xd28 cm)

729,00 kr.

Leitmotiv knagerække discs hvid m/træknager (h175xd28 cm)

729,00 kr.

Sebra Knager i træ

139,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 4000 varer hos dem.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. 31 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,2 ud af 5.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Du modtager dine varer fra Designfund.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så er der gratis levering.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Designfund.dk nu

Netbutikken Dubuy.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 18000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 2129 5-stjernede anmeldelser. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Derudover tilbyder Dubuy.dk prisgaranti, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 600 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 206 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 9539 personer som er fans af deres side. 109 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort.

Derudover er der hos MoebelKompagniet.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Efter 2-12 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoebelKompagniet.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Webshoppen Illux.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 194 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Illux.dk 7513 fans. 44 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Illux.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og fragten koster fra 59 kr. Hvis din ordretotal overstiger 999 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 500 produkter.

På Trustpilot har Wallstickerland.dk en score på 7,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 59 kunder, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. I alt har 32 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Wallstickerland.dk leveret inden for 2-4 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi samler de billigste og bedste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores artikler viser tilbud til børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Uanset om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer som kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.

Varerne der præsenteres i denne kategori er automatisk udvalgt af vores shopping-robot. Den har nemlig kigget et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der mest muligt relaterer sig til træknager, og som den derfor forestiller sig er mest interessante for dig. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den derudover medtaget søgninger, som den vurderer at andre mennesker normalt bruger i sammenhæng med det, fx træknagerække og træ knager ikea. Det benytter den som information til, at vise de mest relaterede produkter.

Vi kan også se at andre mennesker leder efter eksempelvis træ knagerækker og træ knager til væg, og træknager jem og fix. Den her data har søgerobotten også taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af varer. Derudover viser vores data, at søgefraserne træ knager dots og træ knager silvan er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren på samme måde som søgefraserne træ knager til børn og træ knager til badeværelse. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at bare et enkelt af dem fangede din interesse.