Træningsbælter

Kategorier:

Titan Dip Bælte

399,00 kr.

Serola Sacroiliac Lændbælte X-Large

381,00 kr.

Everlast Læder Vægtløftbælte

199,00 kr.

cPro9 Dip Bælte Styrketræningsbælte Læder

129,00 kr.

cPro9 Dip Bælte Styrketræningsbælte

79,00 kr.

Adidas Weight Lift Belt Leather Vægtløfterbælte Medium

189,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 296 af dem har givet topkarakter. Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. I alt har 81 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover har Apuls.dk prisgaranti på alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Apuls.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 25412 5-stjernede anmeldelser. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bodylab.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

BilligSport24.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 6901 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 6032 5-stjernede anmeldelser. BilligSport24.dks Facebook-side har i øjeblikket 5082 fans. Samlet set der lige nu 15 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter fremviser varer til babyer og børn, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde gode produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.