Træningsbolde

Kategorier:

Thera-Band Terapibold & Træningsbold 85cm Sølv (Inkl. ABS)

549,00 kr.

Thera-Band Terapibold & Træningsbold 75cm Blå (Inkl. ABS)

489,00 kr.

Thera-Band Terapibold & Træningsbold 75cm Blå

449,00 kr.

Thera-Band Terapibold & Træningsbold 65cm Grøn (Inkl. ABS)

419,00 kr.

Thera-Band Terapibold & Træningsbold 65cm Grøn

399,00 kr.

Thera-Band Terapibold & Træningsbold 55cm Rød (Inkl. ABS)

349,00 kr.

Thera-Band Terapibold & Træningsbold 55cm Rød

319,00 kr.

Thera-Band Terapibold & Træningsbold 45cm Gul (Inkl. ABS)

319,00 kr.

Thera-Band Terapibold & Træningsbold 45cm Gul

289,00 kr.

Reebok Stativ 9 Træningsbolde

2.499,00 kr.

Gaiam Body Balance Træningsbold 55cm Lilla (Inkl. Trænings DVD & Pumpe)

199,00 kr.

cPro9 Boldpumpe Til Træningsbold

49,00 kr.

cPro9 ABS Guide Træningsbold 75 cm Sort

109,00 kr.

cPro9 ABS Guide Træningsbold 55 cm Sort

109,00 kr.

cPro9 ABS Guide Træningsbold 45 cm Sort

109,00 kr.

Aserve ABS Gymball Træningsbold 85cm

639,00 kr.

Aserve ABS Gymball Træningsbold 75cm

429,00 kr.

Aserve ABS Gymball Træningsbold 65cm

299,00 kr.

Aserve ABS Gymball Træningsbold 55cm

289,00 kr.

Aserve ABS Gymball Træningsbold 45cm

245,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er beregnet ud fra i alt 303 anmeldelser, hvoraf 296 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3245 fans. Her er der 81 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Det er på Apuls.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover er der hos Apuls.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Netbutikken Bodylab.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Bodylab.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 28136 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. Ud af disse er der 2139 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

BilligSport24.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 6901 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. BilligSport24.dk har i skrivende stund 5082 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 15 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode. BilligSport24.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Du modtager dine varer fra BilligSport24.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Artiklerne præsenterer dig for varer til børn, samt til damer og herrer. Hvad end du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde de gode produkter du kan købe på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.

Varerne der fremvises på den her liste er udvalgt af vores shopping-robot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem for at finde dem der relaterer sig mest muligt til træningsbolde, og som robotten derfor vurderer matcher din søgning bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den ligeledes indregnet søgefraser, som den kan se at andre folk formentlig benytter i sammenhæng med det, fx træningsbolde golf og træningsbolde til fødder. Det har den brugt som ekstra viden til, at fremvise de mest relevante produkter.

Vores data viser også at andre folk er på udkig efter træningsbolde til hænder og træningsbolde størrelse, samt træningsbolde til hunde. Denne data har søgerobotten også benyttet for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt viser vores data, at søgeordene små træningsbolde og store træningsbolde ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af robotten på samme måde som søgefraserne grønne træningsbolde og tennis træningsbolde. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de listede varer, og at bare et enkelt af dem kunne bruges.