Træningsshorts

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Internetbutikken Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 303 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 28136 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 25412 5-stjernede anmeldelser. Bodylab.dks Facebook-side har i øjeblikket 106486 fans. Samlet set er der 2139 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Du har på Bodylab.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og det koster kun 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 6032 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 5082 mennesker som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. 15 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktlisterne fremviser varer til piger og drenge, og ligeledes også til voksne. Uanset om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og ofte med gratis fragt.