Træningstasker

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 296 af dem har givet topkarakter. Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. I alt har 81 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Apuls.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Apuls.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 25412 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 106486 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 2139 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har BilligSport24.dk 5082 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 15 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BilligSport24.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Vores produktlister fremviser produkter til juniorer, og ligeledes også til damer og herrer. Om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.