Træningsur

Kategorier:

Gro clock træningsur

399,95 kr.

Polar A300 Træningsur & Aktivitetsmåler Wristband Blå

199,00 kr.

Polar A300 Træningsur & Aktivitetsmåler Wristband Grå

199,00 kr.

Polar A300 Træningsur & Aktivitetsmåler Wristband Gul

199,00 kr.

Polar træningsur - M200 - Blå

999,00 kr.

Polar træningsur - M200 - Hvid

999,00 kr.

Soehnle Fit Connect 300 HR Fitness Tracker Sort

1.199,00 kr.

Suunto - 9 All Black Træningsur

3.999,00 kr.

Suunto - 9 Baro Black Træningsur

4.499,00 kr.

Suunto - 9 Baro Black Træningsur Med Pulsmåler

4.999,00 kr.

Suunto - 9 Baro Titanium Træningsur

5.099,00 kr.

Suunto - 9 G1 Baro Copper Træningsur

4.999,00 kr.

Suunto - 9 G1 Baro Gold Leather Træningsur

5.799,00 kr.

Suunto - 9 G1 Sort Træningsur m. Sort Læderrem

3.799,00 kr.

Suunto - 9 G1 Træningsur

3.699,00 kr.

Suunto - 9 G1 Træningsur (Hvid)

3.699,00 kr.

Suunto - 9 G1 Træningsur (Sort)

3.699,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 303 kundeanmeldelser, hvoraf hele 296 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Apuls.dk 3245 fans. I alt 81 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Apuls.dk på deres medlemsliste, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Apuls.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Internetbutikken Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 28136 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 25412 personer har givet toprating. På Facebook har Bodylab.dk i skrivende stund 106486 fans på deres side. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Bodylab.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Bodylab.dk nu

Webshoppen BilligSport24.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

BilligSport24.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6901 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 5082 personer som er fans af deres side. Her er der 15 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. E-mærket har accepteret BilligSport24.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Du modtager dine varer fra BilligSport24.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer dig for tilbud til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt.

Produkterne der fremvises i denne kategori er udvalgt automatisk af vores interne produktrobot. Den har nemlig ledt et utal af varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest muligt til træningsur, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den i øvrigt medtaget søgeudtryk, som den vurderer at andre mennesker formentlig skriver i sammenhæng med det, fx træningsur børn og træningsur til fitness. Det har den brugt som ekstra inspiration til, at præsentere de tættest beslægtede produkter.

Vi kan også se at andre er på udkig efter træningsure test og træningsur svømning, eller træningsur cykling. Denne data har søgerobotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange produkter. For øvrigt viser data, at søgeudtrykkene træningsur dame og træningsure test 2018 er meget anvendte, og derfor er de også blevet medregnet af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene træningsur herre og træningsur dame garmin. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, og at mindst ét af dem fangede din interesse.