Trailer Presenninger

Kategorier:

Kørerampe alu (sæt)

999,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Texas.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Hos Texas.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og overstiger dit køb 7500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 4294 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 4033 mennesker som er fans af MoreLand.dks Facebook-side.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret MoreLand.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

HaveMoebelland.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1970 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og det koster kun 50 kr. Hvis din ordretotal overstiger 6000 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer produkter til børn, men også til damer og herrer. Hvad end du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer som kan købes på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.